Deko Rumah Teres 1 Tingkat Yang Lama Menjadi Istana Cantik

Deko Rumah Teres 1 Tingkat Yang Lama Menjadi Istana Cantik

Assalamualaikum semua. Hari ini satu kejutan untuk anda semua. Ya, admin sendiri sangat kagum dan terkejut dengan hasil akhir pengubahsuaian rumah teres ini. Ditambah lagi dengan dekorasi cantik yang dibuat menjadikan rumah teres ini sangat hebat! Kalau tak percaya anda cuba lihat sendiri rumah asal ini.

Oh ya, sebelum itu, untuk makluman bahawa post di FB tentang rumah ini dah cecah lebih 19ribu shares. Ya, maksudnya memang ramai suka dan kagum dengan dekorasi rumah ini jadi anda semua kena lihat ya. Mari kita lihat keadaan rumah asal.

Rumah Asal Sebelum Dekorasi

Ada 2 gambar bahagian luar rumah sahaja. 1 depan pagar dan satu lagi bahagian depan rumah iaitu bahagian parking kereta. Tapi saya yakin kalau anda lihat depan rumah sahaja pun mesti tahu bagaimana keadaan rumah di dalam betul tak?

Gambar dari Ilham Dekorasi

Gambar dari Ilham Dekorasi

Nampak rumah teres usang macam ini mesti sukar kita nak percaya yang ianya masih boleh di dekorasi menjadi 1 rumah teres yang cantik, mewah dan luas. Jadi mari kita lihat hasil dekorasi ruang tamu rumah ini dengan cara klik butang next dibawah sana.